De beste 10 Tips voor een goedkope en betrouwbare Schiphol taxi !

Hoe kan je tegenwoordig nog een betrouwbare en veilige (COVID 19 Proof) Schiphol taxi bestellen ?

Het begon allemaal met het vrijgeven van de taxibranche in het jaar 2000. Veel gelukzoekers stonden al te trappelen om de markt op te kunnen gaan. En het resultaat voor jou is een onoverzichtelijk landschap van Schiphol taxi aanbieders die meer dan ooit voor een ritje vragen en ook nog eens slechte kwaliteit leveren!

Meer dan Schiphol

Buiten het luchthavenvervoer kan er ook gewoon een taxi van A naar B worden bestelt. Er wordt overal naar toe gereden zelf over de landsgrens. Ook voor deze en lokale taxiritten kan er online gereserveerd worden. Zelfs hier ben je goedkoper uit dan dat je in een taxi op een standplaats stapt. Ga je dus een avond op stap in Amsterdam, boek je taxi naar Amsterdam dan gewoon online.

Kinderzitjes in een taxi

Voor de hele kleine passagiers zijn er geen maxi cosi’s, kinderzitjes of stoelverhogers aanwezig. Dit is omdat de taxi’s volgens de wet een ontheffing hebben en dit dus niet nodig hebben. De kleintjes die zelf kunnen zitten krijgen de heupgordel om en baby’s mogen vastgehouden worden. Als je toch zelf bijvoorbeeld een maxi cosi wilt meenemen, dan mag dat altijd. Op Schiphol kan je een kluisje huren voor het stoeltje voor de duur van je vakantie, zodat als je terug komt, deze weer kan gebruiken in de taxi vanaf Schiphol weer naar huis toe.

Comfortabel en zonder zorgen

Reizen met de Schiphol Taxi staat natuurlijk ook gewoon voor comfort. Je rijdt in een ruime auto waarin je op comfortabele stoelen plaatsneemt en gewoon lekker zit. Bovendien heb je de taxi helemaal voor jezelf. Het is dan niet nodig om deze te delen met andere reizigers. Dit is ook het grote voordeel van de keuze voor een taxi boven het openbaar vervoer. Je hebt geen last van andere mensen en kan gewoon op een gemakkelijke manier van en naar het vliegveld. Bovendien is deze mate van comfort in andere vervoersmiddelen ook niet snel te bereiken.